Destination: Årets Teamhub tour går i år til den Italienske by Canazei, . Afrejse fredag den 6. januar 2012 med hjemkomst søndag den 15. januar 2012. I år har vi været nød til at hoppe på en bus fordi at skiekspressen (toget) er aflyst for hele 2012! - øv, øv.

Vi bor på Hotel Genzianella som er et hyggeligt lille familiedrevet hotel bestyret af Gina og hans søde kone. Hotellet er beliggende tæt på centrum og derved også tæt på hovedliften i Canazei (hvis man går den rigtige retning) Vi har i år halvpension med stor morgenmadsbuffet og 3-retters menu med tilhørende salatbuffet.

Canazei er centrum i Sella Massivet er hjertet i det kæmpe skiområde Superski Dolomiti. Turen rundt om massivet kaldes Sella Ronda, og den tur er et must. Men stå tidligt op – det er en lang tur! Nærområdet er et godt sted for begyndere og børn, mens mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med World Cup pisten Sasslong.

Canazei er en typisk sydtyrolsk by, som fra gammel tid var en del af Østrig. Det bærer byen stadig præg af, da den har bibeholdt sin østrigske hygge. Denne hygge sammenholdt med den italienske folkelighed giver Canazei et helt specielt særpræg. Byen byder på alt det, der skal til for at danne rammen om en god ferie. Ønsker du aktivitet ud over skiløbet, er der mulighed for at tage en tur i Canazeis svømmehal, spille keglespil eller besøge nabobyen Albas skøjtehal. I byerne findes et stort udvalg af barer, restauranter, pizzeriaer, supermarkeder og specialbutikker.

Læs meget mere om selve skiområdet her.

Se vejrudsigt og snemeldinger for Canazei her.

Deltagere: Kim og Mads

 

Copyright © Teamhub.dk