Destination: Årets Teamhub tour går i år til den østrigske by, Zell am Ziller. Afrejse fredag den 14. januar 2011 med hjemkomst søndag den 23. januar 2011. I år har vi droppet bilen og er hoppet tilbage på toget!

Zell am Ziller er hjertet i den store Zillertaldal. Området indeholder 668 kilometer skiløb, hvor der er udfordringer til alle. Zell am Ziller ligger cirka 1.100 kilometer fra den dansk-tyske grænse, hvilket gør området attraktiv. En anden væsentlig faktor er, at prisniveauet i Zell am Ziller generelt er lavere end andre østrigske skisportsbyer. Det gælder både leveomkostninger samt priser på indkvartering.

Et af de mange højdepunkter i Zillertaldalen er gletscheren Hintertux. Skiløbet er ligeså fantastisk som den storslåede udsigt fra toppen. Hintertuxs tinde når 3.250 meter op i den østrigske luft. At place to be for people like us!

Vendes blikket mod Zell, så er Zell hjemstedet for én af verdens bedste afterskibarer, nemlig Café Reiter. Med stor energi og entusiasme sørger Mr. Reiter himself for, at stemningen er i bedste Teamhub stil! Højt humør og glas fyldt med dejlig humle!

Årets rejsearrangør er det Silkeborggensiske Trier Ski. Vi valgte i år, at købe en såkaldt ”Jokerrejse”.  I sin enkelthed, så bookes blot transportformen. Destinationen og indkvartering er ukendt indtil cirka 48 timer før afgang, hvor destinationen bestemmes. Indkvarteringen bestemmes først på ankomsttidspunktet.

Læs meget mere om selve skiområdet her.

Se vejrudsigt og snemeldinger for Zell am Ziller her.

Deltagere: Anne-Mette, Kim og Mads

Copyright © Teamhub.dk