Fredag den 5. januar 2007 Så kom dagen endelig, hvor det var på tide at få pakke udstyret og drage afsted til de franske Alper. Tour-bussen var klargjort, og ventede nu blot på at de tre deltagere var klar til afgang. Efter en naturlig forsinkelse var det på tide at hente en gammel kending ud af skabet - Danni. Herefter gik turen til Brædstrup, hvor turens sidste deltager skulle hentes. Efter at den første øl var indtaget og det mest moderne og toptunede kommunikationsudstyr var pakket i tour-bussen var det på tide at besøge Brædstrup Hallens Cafeteria, hvor vores elskede Madmor "Kisser" stod klar med smørrebrød i lange baner - helt præcist 12 stk. pr. mand. NEJ - vi har ikke spist svampe, men erfaringerne viste at 6 var for lidt :) Klokken 13 var vi ankommet til Fredericia og det var på tide at få vores mange ton oppakning over i toget. Endeligt fandt vi den rigtige kupe, hvor vi mødte Københavneren Poul - en folkeskolelærer alene på tour. Efter at de mange ton bagage var kommet på plads mødte vi de to gutter fra Århus, anlægsgartneren Kasper og tømreren Martin. Dermed var kupéen fyldt op og vi klar til at sætte kursen mod Frankrig. Desværre vidste det sig at der ikke var noget STRØM, så vi måtte noget tudefærdige spise den lækre mad fra Kisser indtil at Mads - Kristoffer fandt kilden til musik, film og vores elskede hjemmeside :) Aftenen blev brugt på diverse film inden at strømstikket skulle afleveres retur - øv - men vi klarer den nok i hjemmebaren med en omgang røvhul - Mads tabte.

Lørdag den 6. Januar 2007 Vi stod op ved 8 tiden og det var tid til at indtage Christinas hjemmebagte boller og kage - mums. Der gik ikke længe inden vi skulle have drukket de sidste ice fra en 24stk kasse vi ikke helt havde ordnet dagen før. Da vi endelig fik åbnet vores ice skulle vi af toget, ned med svinet og ud med bagagen. Transporttiden fra toget til hotellet blev overstået med Urskov i hjemmebioen og en Julepils i hånden. Forbindelsen var oprettet til PET og skitøjet var smurt på og det var på tide at komme ud og lave store huller i pisten. Solen skinnede fra en skyfri himmel og pisterne var helt i top med frisk sne. Efter det første gennemløb mødte vi hoteldirektøren Ivan, som tilbød at vise os bjerget, hvilket vi naturligvis sagde pænt ja tak til... Det skulle han aldrig have gjort - Kim takkede for ulejligheden ved at male ham hvid. SO! Som den mest uerfarne på dette års hold demonstrerede Danni hvordan et pisteskilt skal nedlægges i ægte hetrostil! Se dagens videoklip. Dagen sluttede på ægte danskervis med en gang offpiste - resultatet af den kamp blev: PISTEN 8 - DANNI 2. Efter indtagelse af 4 kilo sne var det på tide at komme hjem og pleje vores ømme kroppe. Dagen sluttede tidligt - vi spiste kl. 19 - Danni godnat kl. 20 - MK godnat kl. 21 og Kim godnat kl. 22.

Søndag den 7. Januar 2007 Kl. 7:30 blev vi vækket til lyden af Infernal med Sunrise og Danni´s knurende mave, hvorefter vi væltede ind og indtog morgenmaden. Maven skulle dog kickstartes med den obligatoriske Fernent Branca. Da klokken var 9 skulle benene lige varmes op inden vi en time senere lod talenterne vise sig  i den traditionelle pistevisning.  Julie vores guide gav den gas i bedste homo stil, så  det var ikke så kedeligt endda. Efter pistevisningen og indtagelse af en god frokost, var det på tide at indtage Val Thorens. men inden vi kunne hoppe i støvlerne igen, skulle de udhulede lommelærker tankes op. Team Hub har det nemlig som alt andet der er toptrimmet- vi går ikke ret langt på literen (en ordentlig "efterbrænder" kræver faktisk mindst en halv liter Fernet Branca). Med humøret og promillen i top gik turen mod Val Thorens, og indtil nu har det været det fedeste skiløb på turen. Om det var promillen eller mangel på evner vides stadig ikke, men det lykkedes os faktisk at filme Mads under et totalt motorikudfald (se dagens videoklip, og hold øje med hans ansigtsudtryk). Det var ligeledes dagen, hvor Teamhub fik et nyt prospekt i sjællænderen Nikolaj (gulvlæggeren fra Slagelse også kendt som slagteren fra Koldbjørnsensgade). Det blev igen tid til at fylde dunken, Mads og Danni stoppede dog ikke med forretten "løgsuppe" før efter 4. gang. Dette resulterede i alpernes dårligste indeklima og en dyb rumlen så vi var i tvivl om de var begyndt at pilotere i Les Minuires. Aftenen blev afsluttet med en omgang røvhul, Mads tabte igen og igen og igen ..............

Mandag den 8. Januar 2007 Vi Startede ud til tonerne af Infernal med Sunrise, flot akkompagneret af mads med nogle løgsuppeprutter der kunne måles på Richter skalaen. efter at have væltet morgen bufféten, skulle vi på den helt store pistevisning. Der var både sne og tåge i luften, så vi kiggede dybt i vores lommelærker, og sjovt nok, så flyttede tågen ind bag brillerne som dagen skred frem... Med promillen og humøret i top, besluttede vi os for at tage på tidlig afterski. Efter nogle omgange tegn og gæt, tæt fulgt at fadbamser, var det tid til aftensmad (se dagens videoklip af Mads´s talenter som tegn og gætter). Efter 13 timers afterski med guiderne inklusive en bordfodbold turnering, som kim og hans makker i øvrigt vandt, og en bytur hvor vi blev lagt an på af en flok bøsser, var det tid til at se dyner. Dagen sluttede kl. ca. 04.00 da vi spritstive væltede i seng.

Tirsdag den 9. Januar 2007  var det ikke de mest veloplagte gutter der væltede ud til morgenbufféten. Vi blev da også hurtigt enige om at pisterne ikke tog skade af at vente lidt på os, så efter morgenmaden væltede vi i seng igen. Da klokken slog 12, var teamet dog klar til at prøve lykken på pisterne. Kim og især Mads var dog noget mærkede af gårdsdagens udskejelser, og Mads måtte også køre i pit flere gange, for ikke at male pisterne med det som lå og rumlede i hans mave. I øvrigt er rekorden for dårligste indeklima igen blevet slået, da Mads valgte at smadre toilettet med en salve af en anden verden. Det resulterede i at vi ikke kunne holde ud at være i lejligheden, og måtte tage på pisterne uden at have fået vand og en tandbørste i hovedet (se i øvrigt dagens videoklip med Mads). Aftensmaden var igen helt i top, vi måtte dog stoppe med forretten "Græskarsuppe" efter 3. gang for at gemme plads til hovedretten som ses på billedet. Eftersom der ikke var meget energi i teamets medlemmer blev aftenen brugt i hjemmebiffen med "Wedding Crashers" på storskærmen.

Onsdag den 10. Januar 2007 blev dagen, hvor vi for alvor indtog Val Thorens - og hvilken dag. Dog skulle de sidste tømmermænd ud af kroppen før at de ventende pister skulle besejres. Kl. 10 havde den sidste luft fundet sin vej ud af Danni's tarmsystem, og vi var klar til afgang. Dagens første udfordring var en lukket sort pukkelpist! Og det blev en udfordring for selv den bedste homo-skier! Mon det var "pay back" eller Danni's manglende teknik som fik han til at nedlægge Mads på bedste Stefan stil vides ikke, men sjovt så det ud. De værste skrammer blev dog plejet af et velfortjent sug i lommelærken. Når snakken alligevel falder på skrammer ville en snowboarder prøve at spille smart ved at køre over Kim's ski. Det fortryder han stadigvæk efter et besøg af Mads og hans skulder! Han var nok talibaner! Eftermiddagen blev brugt på at finde de mest uegnede steder for sjov og spass - det var nemlig tid til at afprøve vores springergen - dette stunt resulterede så i årets største hetrostyrt fra Mads. Såvel ski som stave sprøjtede op fra det krater som Mads dannede med sin krop. Aftenen blev brugt på at finde et spisested, som tilbød teamet mere end tre gange suppe, fire gange hovedret og to gange dresset, da hotellets køkken havde lukket! I Hører nærmere! Desværre var det eneste sted vi kunne finde et pizzaria. Maden fejlede i midlertidigt ikke noget, og vi gik glade hjem for at se film.

Torsdag den 11. Januar 2007  teamet vågnede op til en dejlig solskinsdag, og drog på togt i morgenbufféten. Kl ti var vi på pisterne og fik en lille en at vågne op på i liften. vi drog til Courchevel, som var det sidste område, der stadig var uopdaget. Desværre var pisterne isede og nærmest livsfarlige - selv for proffer som os. Hehe. Vi besluttede at tage tilbage til Val Thorens, inden vi pløjede isen på pisterne op med vores hjelme. Desværre var skiløbet i Val Thorens ikke meget bedre, og vi drog en anelse slukørede hjem for at drukne sorgerne. I dag var i øvrigt dagen hvor Danni og Mads fik smækket løgene godt op på ryggen, så der var plads til at samle skiene. Rigtig homo stil. Apropos løg, så tror vi snart at Mads´s løg er ved at være tunge, for efterhånden som dagen skred frem, blev han mere og mere interesseret i de unge piger på pisterne. kameraet blev flittigt brugt, og han skød på alt som havde en puls, og ikke lignede et bakterieangreb. Skaters Magazine is back in business (se evt. dagens videoklip).  Det var hvad vi kunne nå at bringe for i dag, for nu er maden klar........ See ya. Seneste update - vi kørte for 2. år i træk køkkenet i sænk, da de ikke kunne præstere at mætte vores tomme maver. PINLIGT! Aftenens blev brugt på en gammel klassiker - Cool Runnings :)

Fredag den 12. Januar 2007 efter gårsdagens magre aftensmad så vi virkelig frem til dagens morgenmad. Efter lidt startproblemer med nogle flyvende tagplader i Danmark var vi endelig klar til at rykke på pisten. Desværre havde gårdagens iskolde fadøl sendt Danni til tælling, så imens at han plejede sin frosne afterski-stemme benyttede resten af teamet sig af muligheden for at få testet sikkerhedsudstyret. Og der skulle ikke gå mange timer førend at Kim på en meget særpræget og yderst kompetent måde fik nedslaget Mads på pisten. Forklaringen til sammenstødet var at Mads skulle lege homo på pisten ved at dreje rundt om sig selv efter en overhaling på et transportstykke (dog med en smule afvigelse til højre). Kim havde naturligvis ikke set dette stunt - så han trykkede Mads ned i pisten med 85kg ren ondskab! SMÅKAGE - to danskere liggende på pisten med udstyr overalt! Heldigvis kunne sammenstødet klares med et velfortjent sug i lommelærken. Fredag var ligeledes dagen, hvor vi afregne med baren. Da vi ikke kunne ligge det af måtte vi jo hoste op med €254. Vi havde set frem til aftensmaden, men der var ikke nogen der havde fortalt os at vi skulle have en lup med, for at kunne få øje på den... Med andre ord, der var bare alt for lidt. Vi har nu fundet ud af at gourmet faktisk bare betyder "for lidt". Løsningen på problemet fandt vi på det lokale pizzaria, hvor vi fik justeret afstanden mellem maveskindet og rygsøjlen ud til max. igen. Nam nam. Resten af aftenen står på at pakke alt vores skrammel sammen, og måske en film. Over and out...

Lørdag den 13. Januar 2007 Kl. halv otte om morgenen skulle vi op for at pakke. Det fik vi grundet dovenskab ikke engang begyndt på dagen forinden. Kl. ni var alt klar, og vi hoppede ud på pisten for sidste gang. Nu skulle udstyret fandeme prøves af. Vi kiggede dybt og længe i vores lommelærker, og pegede spidserne af skiene mod bunden. Det var tid til ræs... For første gang på hele turen var vores lommelærker tomme før kl. havde slået 12. Jo, nerverne sad udenpå tøjet... Men det holdt os ikke tilbage - tværtimod. Som ægte homo'er brugte vi de andre på pisten som porte, som i et andet styrtløb. Desværre for os andre havde Danni en væsentlig fordel når spidserne skulle peges mod dalen - rundt regnet 15 kilo ekstra - han vandt! Løbet var ikke det eneste han vandt - han vandt nemlig også dagens præmie for de største heterostyrt, som er set i mands minde. Begge gange blev såvel mand som udstyr spredt udover pisten. GOD DANSKERSTIL. Desværre var dette også årets sidste tur ned ad pisten, så vi måtte noget grædefærdig hente hjælp i øldepotet inden at afrejsebuffet'en skulle indtages. Vi måtte sande at maverne gav op, så det lykkedes os ikke at få køkkenet kørt i sænk for 3. gang i træk. Herefter var det tid til et tårevældende "goodbye" med vores sidste uges hjem. SNØFT! En hel del øl senere kunne vi stige ombord på toget og gøre klar til hjemrejsen. Vi havde fået anskaffet en ekstra ledning, så aftenen stod i filmens tegn - Van the Man & Old School.

Søndag den 14. Januar 2007 blev vi ikke vækket til Infernal, men af en venlig mand, som serverede lidt morgenmad, så vi kunne tilfredsstille vores sultne maver. Teamets medlemmer trængte nu bare til at komme hjem og lade sofaen springe på ryggen.

 

 

Copyright © Teamhub.dk